MENY

För att ge er en större smakupplevelse har vi valt att servera mellanrätter. Två mellanrätter motsvarar en normalstor huvudrätt. Vi rekommenderar 2-3 mindre rätter eller 1 mindre och 1 större rätt per person.

SNACKS

OSTRON SPECIALE DE CLAIRE / 50
Vinägrett, citron, tabasco

OSTRON SPECIALE DE CLAIRE / 55
Rockefeller (gluten)

STRUVA / 95
Kalix Löjrom, crème fraîche, dill, rödlök, citrongelé

STRUVA / 95
Pata negra, anklever, söt tomat

LITEN CHARK / 175
Tre sorters chark, två ostar, oliver, marmelad, fröknäcke

OLIVER / 50

MANDLAR / 50

CHIPS / 40

NABOS FLATBREADS

OXE 75/130
Tryffelkräm, balsamico, ruccola, parmesan

BLÅMÖGELOST 75/130
Blåmögelost, päron, valnötter, honung

RAMSLÖK 75/130
Ramslök, lardo, friterad kapris, peccorino

MINDRE

TOMATTARTAR OCH KRONÄRTSKOCKA / 155
Rökt tomatvinägrett, rostade pinjenötter, stracciatella burrata, friterad salvia, levainsmulor, hackade svarta oliver (veg)

NABOS GUBBRÖRA / 145
Norröna matjessill, kavringsmulor, rödlöksmarmelad, marinerad potatis, brynt smör

KARAMELLISERAD HAMACHI / 185
Pomelo, forellrom, krispig lök, rädisa, wasabidashi, yuzu, sakeemulsion

RÅMARINERAD OXFLAPSTEAK / 155
Confiterad jordärtskocka, sötsyrlig gulbeta, ramslöksemulsion, ramslökskapris, chips på beta, tryffelpeccorino

HALSTRAD PILGRIMSMUSSLA / 195
Nässelsoppa, rökt gräddfil, spritärta i nässla, bakat vaktelägg, citronconfit, levaincrisp

TARTAR PÅ ELDAT RÅDJURSINNANLÅR / 175
Sotad grön sparris, skummig emulsion på goma, minichampinjoner, radicchiosallad i rosépepparvinägrett, fyrtornsost

VIT SPARRIS OCH CAPPELLETTI / 225
Brynt smörbakad vit sparris, cappelletti fyllda med parmesan och lardo i sparrisgrädde, lardo, ramslöksolja

SKREITORSK / 245
Beurre blanc på rostat kräftsmör, bakade tomater, friterad blomkål, grillad fioretto, basilikaskott

NDUJA OCH HAVSKRÄFTA / 195
Hemmavevad spaghetti i het och krämig ndujasås, halstrade havskräftor, forellrom, gräslök

GRILLAD IBERICO SECRETO / 255
Rökt potatispuré, frästa shimejisvampar, chiliheta äpplen, vinkokt fänkål, smörad äpplesky, parmesanflarn

STÖRRE

ANKA FRITES / 375

Ankbröst från Rouigie, dijondressad side sallad, pommes frites, tryffeltoppad smörsås

UMI ENTRECÔTE FÖR TVÅ / 695

Picklad tomat, grillad grön sparris, ramslök, pommes frites, sky, tryffelbearnaise

dessert

FYRA OSTAR / 155
Urval av ostar, marmelad, fröknäcke

RABARBER / 135
Brûléeskum, bakade rabarber, mandel- och brynt smörsavarin, citron, pistage, citronverbena, rabarber, yoghurtsorbet

MANGO & KOKOS / 140
Mangoconfit, mörk chokladpannacotta, rostad kokoskaka, mörk romsyrup, chokladjord, kokossorbet

CHOKLADGLASS / 85
Lättvispad grädde, chokladsås, banansirap

HUSETS CHOKLADTRYFFEL / 45

CHEF’S CHOICE

Låt kocken välja en meny i fem serveringar – kan det bli bättre?

695/PERSON

Tillhörande vinpaket

595/PERSON

KontaktA OSS

Ring oss 042-42 47 401
Maila oss info@nabomatbar.se

Drottninggatan 124
252 22 Helsingborg