Nabo i Coronatider

I rådande tider så har vi på Nabo Matbar valt att göra följande för våra gäster, för personalen & för att hålla Nabo Matbar levande så bra vi bara kan.

  1. Vi kommer att ta bort 5st bord, så att vi får det glesare mellan våra bord i restaurangen & för att man inte ska behöva sitta så nära varandra. 
  2. Vi serverar våtservetter & spritservetter. 
  3. Vi minskar våra öppettider för att koncentrera sittningarna så att gästerna får en behaglig & mysig kväll.  Vi har öppet onsdag – lördag med undantag för denna söndag den 22/3 då vi har pizzakvällen. 
  4. Vi utökar vår take away meny med billigare rätter & storkok som du kan värma på till hela familjen därhemma eller för att ha mat för flera dagar.  
  5. Vi gör detta tillsammans men kommer behöva att dra ner mycket på personaltimmar,  under tiden så erbjuder vi personalen som inte får jobba så mycket att komma hit och få personalmat varje dag vi har öppet för att hålla ihop familjen.  
  6. Vi kämpar och håller modet uppe och gör allt för att hålla Helsingborg levande. 

För bokning av bord, mat för avhämtning eller har andra frågor så varmt välkomna att ringa eller maila oss

042-14 78 27 

info@nabomatbar.se

Öppettider restaurang onsdag till lördag från 17.30 

Mat för avhämt onsdag till lördag från 15.00 

Vi har en extrainsatt take away nu i dessa tider med corona är det så att man har svårt att hämta så kommer vi med det till dörren för 50kr inom stan. 

Till Pensionärer som beställer för över 200kr och inte vill gå ut kör vi ut gratis. 

Vår take away meny i dessa svåra tider utöver den vanliga a la carte menyn kommer att vara anpassad för familjer eller för er som vill ha mat för ett par dagar. Vi gör lite smakrika storkok helt enkelt och dom levereras kalla i vakumpaket.