Hämta ert Nyårspaketet hos oss på Nabo Matbar

Meny

Snacks

3 Charkuterier & 2 bitar ost.

Förrätt

Krämig hummersallad

kompott på fänkål, dillstekt bröd & hummer soppa.

Varmrätt

Lågtempererad Oxfilé

parmesangratinerad cannelloni fylld med tryffel & kalvfärsmousseline, smörstekta svampar från Hällestad, skysås, syltade tomater & lök.

Dessert

Chokladmousse

Dolche de leche, vaniljpannacotta, karamelliserad vit choklad & passionsfrukt.

495kr

För specialkost fråga oss så berättar vi alternativen för er.

Boka på

042-14 78 27

eller

info@nabomatbar.se

Gott nytt år våra kära nyårskockar

Så här ska det gå till i köket på nyårsafton:

Ta en skön sovmorgon och infinn dig sedan på Nabo Matbar mellan klockan 11.30 till 14.00, avslappnad och i softa kläder, för att hämta din meny inför kvällen. Vill du ha en bira eller ett glas vin så fixar vi det, inga problem. Kaffet är också på, så det är upplagt för lite skitsnack innan ni drar hemåt.

Ca 15.00 tar du en skön dusch och sjunger in kvällen med go musik. Raka benen, trimma skägget, jag lovar du hinner. Gör en fin håruppsättning och ta hand om dig själv och eventuellt någon du tycker om.

Strax innan gästerna kommer lägger du upp snackset på en fin tallrik eller ett tjusigt fat och sen minglar ni givetvis med lite bubbel tillsammans med era gäster.

Dags att sätta sig till bords.

 Du går in i köket och ska fixa med förrätten. Sätter ugnen på 140 grader.

Häller upp hummersoppan i en kastrull och sätter på spisen för att värma på soppan.

I förrättslådan har du en hummersallad & en fänkålskompott, dillstekt brödkrisp ligger i en liten plastburk.

Lägg upp hummersalladen & fänkålen fint i en djup tallrik. Slå försiktigt på den varma soppan och strössla över dillkrispet, snabbt fram med mobilkameran och fånga instabilden, ut med den & det är dags för servering. NJUT

Varmrätten

Varmrätten tar ca 20 minuter så planera när du tror att ni ska äta eller eventuellt ställ in den medan ni äter förrätten.

Behåll locket på lådan med oxfilen i och ta av locket på lådan med Cannellonin, sätt in lådan med cannelonin i ugnen & 5 minuter senare lådan med oxfilen, ta tid på 15 minuter. (För er som har många lådor kan det ta några minuter extra)

Koka upp skysåsen snabbt i en kastrull. Ta under tiden upp oxfilen, tranchera den i fina skivor. Lägg upp cannellonin försiktigt med stekspade på tallriken, sedan svampen, tomaterna & löken lite snyggt ovanpå, sedan den fina oxfilen bredvid och såsar ovanpå oxfilen med skysåsen som ni kokat upp.

Dags att servera, sen sitta ner & njuta, för desserten behöver ni inte tänka på att fixa med. Den är helt färdig bara att ta av locket.

Vi önskar er en smaklig måltid och ett Riktigt

Gott Nytt År

Bella, Sussi & Anders, Emma, Max, Ulrik, Felix, Kevin, Ranko, Fannie, Luggen m.f

PS!

Vi släpper små filmklipp på vår Instagram & Facebook på Nyårsafton så ni kan få lite tips på upplägget.

Ps! #2

Nu håller vi stängt till den 18/1 då vi öppnar med vår skaldjurshelg.

Följ med på vår hemsida www.nabomatbar.se