MENY

För att ge er en större smakupplevelse har vi valt att servera mellanrätter. Två mellanrätter motsvarar en normalstor huvudrätt. Vi rekommenderar 2-3 mindre rätter eller 1 mindre och 1 större rätt per person.

SNACKS

OSTRON GILLARDEAU “COCKTAIL”
Vinägrett, citron, tabasco
à 45

OSTRON ROCKEFELLER
Gratinerat ostron (gluten)
à 50

OSTRON ”ASIAN STYLE”
à 50

2 x KRISPIG KALIX
Friterad gårdspotatis, smetana, gräslök, citrongelé, rödlök
145

2 x NDUJAKROKETT
Med dipp
115

NABOS FLATBREADS

OXE 85/140

Tryffelkräm, balsamico, ruccola, parmesan

BLÅMÖGELOST 85/140

Blåmögel, päron, valnötter, honung

KANTARELLER 85/140

Brynta kantareller, gräslök, rödlöksmarmelad, Västerbottenost

Våra flatbreads är handgjorda med 100% kärlek, ta gärna in ett par och dela innan middagen!

MELLANRÄTTER

HÄLLEFLUNDRA / 165
Marinerad i vit soya, silverlök, eldad majrova, havtorn, svart vitlöksemulsion, puffat ris, forellrom, örtskott

LÅGTEMPAD KALVCARPACCIO / 155
Tomatconfit, levainkrutonger, skum på Caesaremulsion, grillad endive, hyvlad parmesan

RÅBIFF ”LYX” / 195
Friterad brynt lökring, ljummet svampskum, skogssvamp, gräslök, fyrtornsost, hösttryffel

FRITERAD BRYNT LÖKRING / 185
Tomatconfit, ljummet svampskum, skogssvamp, gräslök, fyrtornsost, hösttryffel

MATJESSILL PÅ NABOS VIS / 165
Norröna matjessill, brynt smör- och kavringbotten, potatiskompott, rödlök x 2, gräddfilskräm, gräslök, Kalix Löjrom

LITE STÖRRE

NABOS TRYFFELPASTA / 245
Hemmavevad spaghetti i krämig tryffelsås, brynt havskräfta, hösttryffel, parmesan

LINDERÖDSSVIN + HUMMER / 265
Kolgrillat spett, yuzu- och ponzuglace, tomatconfit, krispigt friterad pumpa, koriander, het soppa på pumpa, chili, ingefära

SMÖRSTEKT MARULK / 245
Skogssvamp, smörad sås på Noilly Prat och forellrom, potatisstomp, krispig potatis, lättstekt grönkål

FRITERAD KALVBRÄSS ”SCHNITZEL” / 255
Agnolotti fylld med kantarellkräm, syrligt äpple, sotad lök, smörad svampbuljong, parmesanskum, nyponglace

GRILLAD OXE / 245
UMI flapsteak, Café de Parisemulsion, 24 hrs rotselleri, friterad tomat, schalottenlökssky

STOR

ANKA FRITES / 375

Ankbröst från Rouigie, dijondressad side sallad, pommes frites, tryffeltoppad bearnaisesås

SÖTT

BRYNT SMÖRGLASS / 135
Ljummen nyponsoppa, rostad biskvi, riven anklever

PÄRON + DONUTS / 135
Ingefärsinkokta päron, kolaskum, päron- och yoghurtsorbet

YUZUCHOKLAD / 135
Yuzuchokladmousse, hallon, lakritsflarn, varm mandelkaka, hallon- och vit chokladcrumble

TRE OSTAR / 145
Tomat- och vaniljmarmelad, friterat tunnbröd

EN STOR SKED GLASS ELLER SORBET / 50
Med crumble

CHOKLADPRALIN / 45

CHEF’S CHOICE

En smaksäker 5-rättersmeny till ett skarpt pris. Luta dig tillbaka och låt kocken välja.

695/person

TILLHÖRANDE VINPAKET

595/person