Meny

Kom och njut av kärleken och hantverket från köket och våra lokala bönder. Prova gärna våra fräscha flatbreads och coola korvar

För att ge er en större smakupplevelse har vi valt att servera mellanrätter där två rätter är som en varmrätt. På så sätt kan ni prova lite olika vid bordet eller våga låta köket välja åt er och få en varierad upplevelse.

Meny 8/1- 2021

Observera att det endast är ett galleri nedan & att vi byter meny med jämna mellanrum.

Tarte Flambée

Flatbread

Blåmögel, päron, valnötter & ruccola

Oxe, tryffelcremé, ruccola, balsamico & paremsan

Halv 75:-/Hel 130:-

KALLA RÄTTER

Löjromstoast

Smörstekt Brioche, creme fraiché & söt rödlök 165:-

Tartar på Tonfisk

Mango, gurka, sesam, chili, avokado & brödkrisp 155:-

Iberico Pata Negra 50 gr

& Tomatbruchetta 185kr

RÅBIFF PÅ OXE

Syltade senapsfrön, jalapenokräm, beta x 2, krasse & västerbottenchips 145:-

VARMT

FRITERADE RÄKOR

Vända i chilimajonäs 145 kr

Något större rätter

SÖTSURT FLÄSK

Ramennudlar i buljong, 64 graders ägg, sotad Pack Choi, salladslök & koriander 175 kr

SMÖRSTEKT SKREITORSK

Sötsura tomater, silverlöksskum, hummerbröd & basilika olja 225 kr

GRILLAD UMIOXE

Portabello från Hällestad, syrad lök, skysås smaksatt med chimi churri, Guacamole & sötpotatisfries 255:-

Dessert & Ost

Cremé Brûlée

Sorbet & crumble 85:-

3 Ostar

Marmelad & knäcke 135:-

Chokladtryffel 35:-

KULA GLASS/SORBET

Med Crumble 40 kr

Vid allergier el specialkost, säg till personalen så hjälper de dig.

Chefs Menue

Kockens val till er med smaker från hav & land

5-rätters
595:-

Fråga personalen om vad kvällens meny består av

Vid behov av specialkost prata med din servitör så de kan lotsa dig genom menyn!