Meny 8/1- 2021
Observera att det endast är ett galleri nedan & att vi byter meny med jämna mellanrum.
Tarte Flambée
Tarte Flambée
Flatbread
Blåmögel, päron, valnötter & ruccola
Oxe, tryffelcremé, ruccola, balsamico & paremsan
Halv 75:-/Hel 130:-
Hängmörad oxfilé på kviga Hemavevad spagetti Smörstekt skreitorsk Regnbåge “tataki” Nabos Grillkorv Vit sparris Friterad kyckling Olinge fläsk & lök Lättrökt pilgrimsmussla Råbiff Nabos Gubbröra
KALLA RÄTTER
Löjromstoast
Smörstekt Brioche, creme fraiché & söt rödlök 165:-
Tartar på Tonfisk
Mango, gurka, sesam, chili, avokado & brödkrisp 155:-
Iberico Pata Negra 50 gr
& Tomatbruchetta 185kr
RÅBIFF PÅ OXE
Syltade senapsfrön, jalapenokräm, beta x 2, krasse & västerbottenchips 145:-
VARMT
FRITERADE RÄKOR
Vända i chilimajonäs 145 kr
Något större rätter
SÖTSURT FLÄSK
Ramennudlar i buljong, 64 graders ägg, sotad Pack Choi, salladslök & koriander 175 kr
SMÖRSTEKT SKREITORSK
Sötsura tomater, silverlöksskum, hummerbröd & basilika olja 225 kr
GRILLAD UMIOXE
Portabello från Hällestad, syrad lök, skysås smaksatt med chimi churri, Guacamole & sötpotatisfries 255:-
Dessert & Ost
Cremé Brûlée
Sorbet & crumble 85:-
3 Ostar
Marmelad & knäcke 135:-
Chokladtryffel 35:-
KULA GLASS/SORBET
Med Crumble 40 kr
Vid allergier el specialkost, säg till personalen så hjälper de dig.
Brioche gratinerad med Blåkornblomst Marinerad citrus Chokladganache
Chefs Menue
Kockens val till er med smaker från hav & land
5-rätters
595:-
Fråga personalen om vad kvällens meny består av
Vid behov av specialkost prata med din servitör så de kan lotsa dig genom menyn!