PIZZAKVÄLL 17/9

Tisdagen den 17/9 har vi vår populära pizzakväll där vi serverar Bonaseras 6 populäraste pizzor. 

Bokas via nabomatbar.se el via info@nabomatbar.se el 042-147827

MEXICAN DINNER MED TACO Y BURRITOS & BREWSKI BRYGGERI 5/10

8 Olika smaker kommer serveras 525:- per person.

2 sittningar med början kl 17.00

Bokas via nabomatbar.se el via info@nabomatbar.se el 042-147827

PRIVATE DINNER MED BELLA 12/10

8 platser där Bella & Felix serverar en 10-rätters meny inkl vinpaket i vår foodbar 2195:-/person

Bokas via info@nabomatbar.se el 042-147827

Pop Up  med Lénotecia, Malmö i vår Foodbar 25/10

Vi får besök av Erik Scneider som blev årets sommelier 2017 tillsammans med Attila och Kristian kommer de ha  med sig viner som sticker ut.

Vi öppnar upp kl 16.00 

PIZZAKVÄLL 29/10

Tisdagen den 29/10 har vi vår populära pizzakväll där vi serverar Bonaseras 6 populäraste pizzor. 

Bokas via nabomatbar.se el via info@nabomatbar.se el 042-147827

WINEMAKERSDINNER MED ALBINO ROCCA 23/11

Vi har glädjen att få besök av Daniela Rocca från Albino Rocca Winery, Barbaresco. Mer info väldigt snart. 

Bokas via info@nabomatbar.se el 042.147827

NABOS JULBORD

Vi börjar servera vårt uppskattade julbord med många härliga Nordiska smaker på Nabos vis 28/11-21/12 545:-/person

Bokas via nabomatbar.se el via info@nabomatbar.se el 042-147827

JULDAGEN 25/12 KOMMER VI HA ÖPPET MED EN HÄRLIG KVÄLL 

NYÅRSCATERING 31/12

Hämta Nyårspaketet hos oss på Nabo Matbar

Meny

Snacks

3 Charkuterier & 2 bitar ost.

Förrätt

Krämig hummersallad, inlagda tomater & blomkål, dillstekt bröd & hummer soppa.

Varmrätt

Lågtempererad Oxfilé, gratinerad cannelloni fylld med tryffelstuvad svamp & kål, syrad lök, rostad pumpa, jordärtskocka & skysås.

Dessert

Chokladmousse, dolche leche, yoghurtpannacotta, karamelliserad vit choklad & vaniljkokta björnbär.

525kr

För specialkost fråga oss så berättar vi alternativen för er.

Boka på

042-14 78 27

eller

info@nabomatbar.se

Beskrivningen

Gott nytt år våra kära nyårskockar

Så här ska det gå till i köket på nyårsafton:

Ta en skön sovmorgon och Infinn dig sedan på Nabo Matbar mellan klockan 11.00 till 14.00, avslappnad och i softa kläder, för att hämta din meny inför kvällen. Vill du ha en bira eller glas vin så fixar vi det, inga problem. Kaffet är också på så det är upplagt för lite skitsnack innan ni drar hemåt.

Ca 15.00 tar du en skön dusch och sjunger in kvällen med go musik. Raka benen, trimma skägget, jag lovar du hinner. Gör en fin håruppsättning och ta hand om dig själv och eventuellt någon du tycker om.

Strax innan gästerna kommer lägger du upp snackset på en fin tallrik eller ett tjusigt fat och sen minglar ni rimligtvis med lite bubbel tillsammans med era gäster.

Dags att sätta sig till bords.

 Du går in i köket och ska fixa med förrätten. Sätter ugnen på 130 grader.

Häller upp hummersoppan i en kastrull och sätter på spisen för att värma på soppan.

I förrättslådan har du hummersallad & en fänkålskompott, dillstekt brödkrisp ligger i en liten plastburk.

Lägg upp hummersalladen & fänkålen fint i en djup tallrik. Slå försiktigt på den varma soppan och strössla över dillkrispet, snabbt fram med mobilkameran och fånga instabilden, ut med den & det är dags för servering. NJUT

 

 

STÄNGT 1/1- 16/1 FÖR ATT SEDAN ÖPPNA UPP MED VÅR SKALDJURSHELG 17-18/1