POP UP PIZZA KVÄLL 15/12
Söndagen 15/12 kör Ranko igång pizza ugnen och har valt ut sina favoriter för kvällen. Vi öppnar upp portarna kl 17.30
NABOS JULBORD
Vi börjar servera vårt uppskattade julbord med många härliga Nordiska smaker på Nabos vis
28/11-21/12 545:-/person
Bokas via nabomatbar.se el via info@nabomatbar.se el 042-147827
NABOS 5-RÄTTERS
Under perioden 28/11-21/12 serverar vi även en härlig 5-rätters för 595:- per person. Köket sätter ihop menyn vecka för vecka. Bokas i förväg och för hela sällskapet
NABOS 3-RÄTTERS
Under perioden 28/11-21/12 serverar vi även en 3-rätters meny med klassiska rätter 395:- . Bokas i förväg och för hela sällskapet boka på info@nabomatbar.se, 042-147827
JULDAGEN 25/12 HEMVÄNDAREN
Surf & Turf och Rock & Roll på Nabo
Seth the Coverband kommer och under håller och vi serverar en härlig sharing Surf & Turf på bordet 525:- inkl ett glas bubbel och underhållning. Vi kör 1 sittning och öppnar upp kl 19.00 så ni ska kunna få en helkväll med härlig stämning och skönt häng. Boka snarast via info@nabomatbar.se el på 042-147827 el via nabomatbar.se
NYÅRSCATERING 31/12
Hämta Nyårspaketet hos oss på Nabo Matbar
Meny
Snacks
3 Charkuterier & 2 bitar ost.
Förrätt
Krämig hummersallad, inlagda tomater & blomkål, dillstekt bröd & hummer soppa.
Varmrätt
Lågtempererad Oxfilé, gratinerad cannelloni fylld med tryffelstuvad svamp & kål, syrad lök, rostad pumpa, jordärtskocka & skysås.
Dessert
Chokladmousse, dolche leche, yoghurtpannacotta, karamelliserad vit choklad & vaniljkokta björnbär.
525kr
För specialkost fråga oss så berättar vi alternativen för er.
Boka på
042-14 78 27
eller
Beskrivningen
Gott nytt år våra kära nyårskockar
Så här ska det gå till i köket på nyårsafton:
Ta en skön sovmorgon och Infinn dig sedan på Nabo Matbar mellan klockan 11.00 till 14.00, avslappnad och i softa kläder, för att hämta din meny inför kvällen. Vill du ha en bira eller glas vin så fixar vi det, inga problem. Kaffet är också på så det är upplagt för lite skitsnack innan ni drar hemåt.
Ca 15.00 tar du en skön dusch och sjunger in kvällen med go musik. Raka benen, trimma skägget, jag lovar du hinner. Gör en fin håruppsättning och ta hand om dig själv och eventuellt någon du tycker om.
Strax innan gästerna kommer lägger du upp snackset på en fin tallrik eller ett tjusigt fat och sen minglar ni rimligtvis med lite bubbel tillsammans med era gäster.
Dags att sätta sig till bords.
Du går in i köket och ska fixa med förrätten. Sätter ugnen på 130 grader.
Häller upp hummersoppan i en kastrull och sätter på spisen för att värma på soppan.
I förrättslådan har du hummersallad & en fänkålskompott, dillstekt brödkrisp ligger i en liten plastburk.
Lägg upp hummersalladen & fänkålen fint i en djup tallrik. Slå försiktigt på den varma soppan och strössla över dillkrispet, snabbt fram med mobilkameran och fånga instabilden, ut med den & det är dags för servering. NJUT
STÄNGT 1/1- 16/1 FÖR ATT SEDAN ÖPPNA UPP MED VÅR SKALDJURSHELG 17-18/1