sebastian gibrand

NYÅR PÅ NABO

fira nyårsafton på nabo

Nyår på NABO handlar om att njuta av goda smaker och gott sällskap. Kvällen börjar kl 19:00 med ett glas start-bubbel och tre aptitretare följt av en exklusiv femrättersmeny som garanterat sätter guldkant på årets sista middag. Som alltid jobbar vi med de bästa råvarorna och låter mathantverket stå i centrum.

Vid 12-slaget fyller vi glasen med nya bubblor och skålar in 2026 i skenet av fyrverkerierna från Margaretaparken.

APTITRETARE
Brioche, ankleverterrine och äpple 
Löjrom, krisp, citron och smetana 
Hälleflundra, vit soja, kalamansi och avokado

SOTAD HAMACHI
Vit soja, zucchini, gurka och kålrabbi i jordnöt, krämig sriracha, koriander, kanderade jalapeños och krispigt rispapper toppat med blommor

TARTAR PÅ OXFILÉ
Vintertryffel, brynt smör- och citronemulsion, sotad sallad och rostade pinjenötter 

HUMMERSOPPA
Ravioli fylld med hummer och pilgrimsmousseline, vinkokt fänkålskompott, söt tomat och hummerstekt brödkrisp

BEEF WELLINGTON 
Oxfilé, svampduxell och serranoskinka bakad i smördeg, serveras med palsternackspuré och portvinsås med anklever

BASKISK CHEESECAKE
Karamelliserad ananas, gjuten passionsfrukt, krämig kokossorbet, chokladkräm och chokladkrisp

Menypris med bubbel och vinpaket till maten 2295/person
Menypris utan alkohol 1295/person